2016. március 12., szombat

Kalifeeling a berendezési tárgyakban

Megérkezett a tavasz és vele még valami:

 

Káli Art Inn egyedi textilek
Káli Art Inn


A Káli Art Inn- ben megpróbálunk minden részletre odafigyelni. A „minden”szó alatt nem „csak” a mennyiséget értjük, hanem a minőséget is. Úgy szeretnénk a vendégeinket vendégül látni, hogy a pihenés élménye mellé, esztétikai élményt is adjunk.

 

Nem csak a kertünk újul meg tavasszal évről évre, az évszaknak köszönhetően, hanem a szobák és a textíliák is ebben az időszakban frissülnek fel, szorgos kezek által. Ezekre a munkákra kicsit több időt kell fordítanunk. Ne úgy tessék elképzelni, hogy bemegyünk vásárolni egy olyan szaküzletbe, ahol Káli Art stílusú tárgyakat lehet kapni, és megvásároljuk a szükséges holmikat. Ilyen bolt még nem létezik, csak hasonló. Egyesével válogatjuk össze azokat az anyagokat, textileket, és tárgyakat, amelyek a szobák egyedi hangulatát adják, és egyesével járjuk végig azokat a szakembereket, akik még meg tudják varrni, kötni, horgolni stb., úgy ahogy azt mi elképzeltük. Ezen a héten, az ágyneműkön van a sor.

egyedi ágynemű

Az ítéletidő érdeklődés hiányában elmaradt

Amikor a hét elején arról beszéltek, hogy Magyarország területén “ akár 50 cm lehetséges hó” várható, meg arról, hogy “ akár - 15 fok is...