2016. március 8., kedd

Nő-Bor-Nap 2016


Nő-Bor-Nap 2016Nő-Bor-Nap

Nő-Bor-Nap-i menü a Káli Art Inn éttermében

 

Idén ismét megrendeztük a Nőnap alkalmából a rendhagyó borvacsoránkat.

A meghívott borászok, akárcsak tavaly nagy örömmel hozták legfinomabb boraikat el nekünk, hogy megkóstoljuk és finom ételek kíséretében elbeszélgessünk az életről, borról, ételekről.

Velünk volt Borbély Gabriella


Laposa Zsófi 


Folly Réka

Homoky Dorka 


Célunk a rendhagyó vacsorával, hogy a vendégeinkkel megismertessük a környékünkön élő és dolgozó hölgyeket, akik nő létükre férfias szakmát választottak és igen sikeresek benne. Hiszünk abban, hogy a finom bor közelebb hozza egymáshoz az ismeretleneket.
borvacsora


Akárcsak eddig minden alkalommal most is egy közös asztal köré ültünk és kedves vendégeink, akik azelőtt egymással és a borászokkal sem találkoztak először kicsit visszafogottan, majd ahogy telt múlt az idő egyre kötetlenebbül fordultak egymáshoz és élvezték a kellemes hangulatot, a szépen megterített asztalt a finom ételeket és kiváló borokat.
borvacsoraMegtisztelte estünket idén is Keményné Koncz Ildikónak a Pannónia Magyar Női borrend alapítója és nagymestere. 


borvacsora


A menüt-Marcell és Klaus idén is közöse tervezte, de elfoglaltsága miatt Klaus nem tudott jelen lenni, ezért-Kollát Marcell és Mosóczki László készítették el.

borvacsora

Szeretjük a minőségi ételeket és borokat és tudjuk, hogy ezt vendégeink is nagyra értékelik. 
Jólesett megtudni egy, két mesterfogást, kedves történetet, melyek a szürettől a pohárig végigkísérik a szőlő útját, jó megismerni azokat , akik készítik nekünk ezeket a különleges finomságokat.

Borvacsorakacsamell


Az ítéletidő érdeklődés hiányában elmaradt

Amikor a hét elején arról beszéltek, hogy Magyarország területén “ akár 50 cm lehetséges hó” várható, meg arról, hogy “ akár - 15 fok is...